TEHNOLOGIE

FANOLA

COMBUSTIBIL SIGUR

FANOLA® este un combustibil special pe baza de etanol
•    Nu degaja fum, nici miros sau cenusa
•    Este certificat la nivel international
•    Este ecologic.
•    Are o formula sigura preparata special pentru semineele Planika Fire

Fanola

Semineele Planika Fire functioneaza folosind combustibil special pe baza de etanol – FANOLA®. Combustibilul Fanola®, pe bazade etanol extras din plante, constituie o sursă de energie regenerabilă şi ecologică. În timpul procesului de ardere, acesta nu degajă fum sau miros şi nu lasă cenuşă.

Formula specială a combustibilului Fanola® a fost creată în laboratoarele companiei, iar Planika este singurul producător legal al acestui tip de combustibil. Mai mult, produsul a fost testat în ceea ce priveşte siguranţa pentru oameni şi pentru mediu şi a primit evaluări pozitive de la organisme internaţionale de certificare precum: TÜV, PZH, CNBOP, OMNI-Test Laboratories Inc. şi EcoLogo®.

Formula patentată mentionată mai sus permite combustibilului să ardă într-un mod absolut curat. Arderea curată înseamnă că nu se degajă niciun fel de substanţe dăunătoare şi singurele produse secundare sunt CO2 şi vapori de apă în cantităţi comparabile cu cele emise de respiraţia umană. În plus, arderea curată înseamnă de asemenea şi că nu se degajă fum sau miros pe durata procesului de ardere şi nu rămâne niciun fel de cenuşă după ardere. Datorită acestei caracteristici, nu mai este nevoie de coş de fum sau de instalaţie de aerisire, ceea ce înseamnă că şemineele sunt mobile.

Combustibilul Fanola®  obţinut printr-un proces de dublă purificare nu este potabil. 

Condiţii de ardere:

-nu se degajă miros sau fum pe durata arderii

-rezultă doar caldură, vapori de apă si CO2în cantităţi comparabile cu cele emise de respiraţia umană 

-condiţiile de ardere sunt specifice manualului utilizatorului

-Şemineele Planika Fire necesită o aerisire adecvată atunci cand sunt folosite şi un flux constant de aer. In interiorul apartamentelor(cu o capacitate cubică mică) este suficient să lăsaţi un geam intredeschis

 

Certificate